Siirry sisältöön

Vuokra-asunnot Valolinnassa Heinolassa

Valolinnassa on esteettömiä vuokra-asuntoja ja myytäviä omistusasuntoja yksiöitä, kaksikoita. Asuntoja on mahdollista vuokrata myös kalustettuna.   

Asuminen Heinolan Valolinnassa

Valolinnassa voi asua normaalisti vuokralla tai tulla asumaan yhteisöllisen asumisen asiakkaaksi.  

Valolinnassa asuminen on ainutlaatuinen yhdistelmä asumista ja yhteisiä tiloja, ystäviä, luontoympäristöä. Viihtyisä ja kulttuurihistorillisesti merkittävällä Valolinnan alueella on kaunista luontoa ja puistomainen alue.

Palvelut asumisen ohessa:

  • Nowene Spa: Kuntosali, relaxtila, kuivavesihieronta,infrapunasauna,saunat,poreallas,turvehoidot.

  • Yhteisötila,kirjasto, harrastetilat, palvelu henkilö paikalla Valon vastaanotossa talossa arkisin 8-15.30 ja 24/7 kiinteistöpäivystys.

Kalustetussa asunnossa perusvarustelutasoon kuuluu sänky, pöytä, tuoli, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiasto, televisio, kaappitilaa ja oma kylpyhuone. Huoneistot ovat esteettömiä (sähköovet, hissit) ja sopivat näin ollen senioreille.

Valolinnan asukas voi tarpeen mukaan tilata ja saada kotiin palveluita, esimerkiksi kotikäyntejä kotihoitopalveluna, ateriapalveluita ja siivouspalveluita. Asukas voi siirtyä myös tuetumpaan ryhmäasumiseen tai palveluasumisen yksikköön.Katso alta tarjontamme.

Varaa esittely tai asunto:

p. 044 781 8999

respa@nowene.fi

Pikijärventie 1b Heinola