Teemme reittiristeilyjä ja ryhmille räätälöityjä tilausristeilyjä Päijät-Hämeen upeilla aalloilla. Vietä hauskat syntymäpäivät tai hääjuhla vesillä. Mikset yllättäisi henkilöstöäsi tai asiakkaitasi virkistysristeilyllä?

Heinola lepää Päijät-Hämeen rajalla, upean Ruotsalainen-järven sekä Kymenvirran risteyksessä. Täältä päästäänkin laineille keskelle kauneinta suomalaista järvimaisemaa. Järjestämme sisävesiristeilyjä täällä Päijänteen tuntumassa ja vesillä. Suomalainen järviluonto on henkeäsalpaavan kaunis, ja risteilylippu on erinomainen tapa tutustua siihen järven puolelta. 

Nauti vesiteitse upeista rantamaisemista 55-paikkaisella M/S Pyhäjärvi -laivalla. Ajamme sekä reittiliikenteen vuoroja ja teemme teemaristeilyjä ryhmille. Laivalla on anniskeluoikeudet, ja ryhmäristeilyillä on mahdollisuus kokoustamiseen, ruokailuun, saunaan ja karaokeen.

Vietä hauskat syntymäpäivät tai hääjuhla vesillä. Tai mikset yllättäisi henkilöstöäsi tyky-päivänä risteilytempauksellasi tai veisi asiakkaitasi virkistävälle vesiajelulle keskelle upeaa suomalaista järviluontoa?

Kimolan kanavalle risteilylle

Kesän 2020 uutuutena esiteltiin Kimolan kanavaristeily, kun 5,5 kilometriä pitkä Kimolan kanava loppukesästä avattiin. Kanava yhdistää Kymijoen Päijänteelle ja edelleen Vesijärven sekä Keiteleen ja Kansallisveden vesistöihin. 

Kimolan kanavan erityispiirteitä ovat kiehtova kalliotunneli sekä jopa 12 metrin korkeuteen nousevat sulut. Risteily Heinolasta Kimolaan ja takaisin kestää noin viisi tuntia. 

Muita suosittuja reittejämme ovat risteilyt Heinola-Vuolenkoski ja Heinola – Kalkkinen– Heinola. Vuolenkosken kesätori on totisesti näkemisen arvoinen! Kalkkisissa taas käydään viinitilalla ja paikallisessa pitsabaarissa.

Kolmen tunnin päiväristeily Vuolenkoski – Kimolan Kanava – Vuolenkoski taas palvelee helppoudellaan ja mutkattomuudellaan. Koko perhe voi hypätä tälle miniristeilylle.

Tilausristeilyt ryhmille

Järjestämme myös monipuolisia tilausristeilyjä ryhmille, ja näitä voidaan myös räätälöidä esimerkiksi hotellipaketin kaveriksi. Tällöin paketti voi sisältää risteilyn lisäksi esimerkiksi majoituksen Huoneistohotelli Valossa, kylpylälipun Nordic Spassa sekä aamiaisen.  

Yleensä minimimäärä tilausristeilylähdöille on 10–20 henkeä. Mikäli laivalla on tilaa, saat aina yksittäisiä lippuja myös laivalta.

Pyydä meiltä tarjous omalle ryhmällesi ja räätälöidään yhdessä unohtumaton risteilykokemus kauniilla kotimaisilla lainehilla. Totta kai myös risteilyreitti voidaan määritellä toiveittesi mukaisesti. Sisävesiristeilyt Ruotsalaisella, Päijänteellä ja Vesijärvellä ovat yksi erikoisaloistamme. 

Koe risteilyelämyksiä Päijät-Hämeen upeissa järvimaisemissa sisävesiristeilyillä Heinolan satamasta. Varaa risteily ja astu laivaan.

Ota yhteys: respa@hotellivalo.fi