Siirry sisältöön

VALOLINNA UUTISET NYT

VALOLINNA UUTISET NYT

Valolinnassa avataan 6.8.24 klo 10 aulan Kahvila ja Vanhan tavaran kauppa

TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA TEKEMÄÄN LÖYTÖJÄ

Kahvila toimii infopisteenä, Kahvila tarjoaa  myös päivisin ti-pe keittolounasta klo 11- 14 välisenä aikana.

Kahvilasta löydät tiedon vapaista asunnoista ja Valolinnan palveluista.

Voit myös tehdä hoitovarauksia hoitopäiville.

Vanhan tavaran kaupassa myydään ylijäämä  käyttötavaraa, paljon ikäihmisille tarkoitettuja tuotteita ( huonekaluja, apuvälineitä ), ja muuta mielenkiintoista tavaraa. 

Otamme vastaan lahjoituksena sovitusti hyväkuntoista käyttötavaraa: p. 044 781 8999. Tulot käytetään asumisessa tukea tarvitsevien vapaaehtoistoimintaan.

Meillä ei ole kirpputori toimintaa.

4.7.2024 NYT ON HYVÄ AIKA OSTAA ASUNTOJA:

VALOLINNAN HELMEN ASUNTOJA MYYNNISSÄ,

Asunto Oy Valolinnan Helmi tarjoaa 35 kpl esteettömiä ja turvallisia 22-40 neliön kokoisia seniorikoteja historiallisen Heinolan Reumasairaalan alueelta.

Täysin vuosien 2006-2014 välillä saneeratussa hissillisessä kerrostalossa on mm. sprinkleröinti ja rakennehälytinjärjestelmä. Lisäksi mahdollisuus hankkia alueen kattavasta palveluvalikoimasta eritasoisia hoiva- ja siivouspalveluja omien tarpeiden mukaisesti.

Viihtyisä puistomainen ympäristö, jossa myös hotelli- ja kylpyläpalvelut käytettävissä. Heinolan keskustaan noin 1,5 km matka ja hyvät kulkuyhteydet! Tule ja tutustu itse paikanpäällä!

Lisätiedot BO LKV Lahti: VARAA ESITTELYAIKA

Markku Heikkilä,

puh. 0400 285007

markku.heikkila@bo.fi

Lisätietoja paikan päällä: Juha Kukkonen, p. 041 4541840

UUTISET 14.3.2024

VALOLINNASSA ASUMISESTA ENEMMÄN

Valolinnassa on mahdollista tulla ikäihmisten asumisen yhteisöön

Kevään aikana Valolinnan 4. krs tiloissa avautuu yhteisöasumisen tila ikäihmisille.

Tila käsittää 13 kpl n. 40 m2 esteettömiä asuntoja, tiloissa yhteinen oleskelu tila.

Näihin asuntoihin voi tulla yksin tai pariskuntana. Yhteisöasumiseen saa kodinhoitopalveluja oman tarpeen mukaan. Lisäksi viikottain yhteisö koordinaattori tuottaa yhteisöllistä ohjelmaa.

Valolinnan alue tarjoaa viihtyisän kauniin puistomaisen ympäristön asukkailleen. Hyvinvointipalvelut ovat saatavilla asukkaille kylpylän puolelta. Nämä palvelut saatavilla Hotelli Valon kautta.

Asunto-osakemyynti alkaa Valolinnassa kesällä 2024.

Nyt on mahdollisuus ostaa pala entisen Reuman historiallisesta alueesta ja tulla osaksi uutta tulevaisuutta. Asunnot sopivat myös erinomaisesti sijoitusasunnoiksi. Vuokraustoiminnan voi ulkoistaa alueen vuokravälittäjälle.

Myyntiin tulee 35kpl esteetöntä hyvinvointiasuntoa. Näissä asunnoissa on normaalia enemmän varustelua asumisturvallisuuteen ja esteettömyyteen liittyen. Asunnot on suunnattu henkilöille joilla on liikuntakyvyn haasteita tai tarvitsevat hoivaan liittyviä palveluja.

Valolinnan alue on viihtyisä ympäristö ja alueelta saa hoivaan ja hyvinvointiin liittyviä palveluja. Nowene kylpylästä asukkaat voivat ostaa hemmottelu hoitoja. Kotiin vietävät hoivapalvelut ovat myös lähellä alueella.