SAVUSAUNA JA MUUT NOWENE SAUNAT AVOINNA 8.9.23 ALKAEN , PERJANTAISIN KLO 17.00-20.00. 

Nyt saunamaailma lippu 25eur/kerta tai 40eur/kk kuntosali hyvinvointi kortilla!

Sauna From Finland on myöntänyt Nowenen saunamaailmalle saunakokemus laatusertifikaatin 2022. Olemme siis panostaneet elämykselliseen saunamaailmaan.

UUTUUTENA:  KUNTOSALI HYVINVOINTIKORTTTI. VOIT TULLA PÄIVITTÄIN KUNTOILEMAAN TUNNELMALLISESTI JA PERJANTAI ON SAUNA JA HOITOPÄIVÄ. Saunat klo 17-20, hoidot voi varata alla olevista tuotteista.

Hoitoihin kuuluvat muun muassa turvehoito, suola-huonehoito sekä kuivavesihieronta. 

Kuntosali hyvinvointikortilla 40eur/kk pääset nauttimaan joka päiväisen kuntosalin lisäksi perjantaisin valinnaisesta hoidosta kerran kuukaudessa, sekä Nowene perjantaisaunoista klo 17-20! Hoito vaihtoehdot näet tuotteissamme. Kuntosalihyvinvointi korttilaiset varaavat hintaan kuuluvan hoidon kylpylän respasta ennakkoon.

Kuntosali on avoinna joka päivä 6.00-21.00

Lue lisää Nowenen hoidoista ja varaa aikasi sivun alalaidasta.

Ravintola palvelee ennakkotilauksissa ryhmille

Ryhmille suosittelemme Nowene-illallista paikallisista raaka-aineista: tarjolla on muun muassa liha- ja kalamenu luomuviinien kanssa. Kylpylässä A-oikeudet. Pyydä tarjous: respa@nowene.fi

Saunaan Noweneen

Sauna kuuluu suomalaiseen arjen ja juhlan kokemukseen. Saunominen edistää terveyttä. 

Nowene Nordicissa voit kokeilla ja nauttia neljän erilaisen saunan tunnelmista.Haapapuilla lämmitetyssä Tapionpirtin Savusaunassa Nowene Nordicissa pääset entisaikojen kunnon löylyihin, tunnet huumaavat tuoksut sekä löylyjen pehmeyden ja lempeyden. 

Kastee-sauna on jotain perinteisen suomalaisen saunan ja höyrysaunan väliltä. Siellä saat kosteat rentouttavat löylyt. Kastee-saunassa voit kokea myös turvesaunan puhdistavan vaikutuksen.

Sampo-infrapunasauna lämpiää miellyttävään 45 asteeseen ja vaikuttaa syvälle koko kehoomme. Suomen pimeinä vuodenaikoina voikin infrapunasaunassa nauttia lämmöstä ja infrapunasaunan puhdistavasta lämmöstä ja muista terveysvaikutuksista. Infrapunalämpö sisällä lainkaan haitallisia UV-säteitä.

Suomi-sauna tarjoaa kipakat kotimaiset löylyt. Saunomisen ohessa ja sen jälkeen on mukava pulahtaa Mielikin lempilampi-altaaseen tai porealtaaseen ja vilvoitella allaslaiturilla.

Saunat ovat sekasaunoja, joten otathan uima-asun mukaan. Oma pyyhe on myös suositeltavaa, mutta meiltä voit myös vuokrata pyyhkeen hintaan 4€/pyyhe.

Vilvoittava ja rentouttava allas

Nowene Nordic -kylpylässä voit pulahtaa Mielikin lempilammessa viilentymässä. 

Lemminkäisen kuntosali palvelee kaikkia Nowene kylpylän asiakkaita. 

Tutustu Nowenen palveluihin ja varaa itsellesi mieluisin hoito, palvelu tai majoitusvaihtoehto tai kokoustila.