Nowene Nordic -sanoissa tunnet suomalaisen saunan lämmön ja arktisen kylmän kosketuksen. Sauna From Finland on myöntänyt Nowenen saunamaailmalle saunakokemus laatusertifikaatin 2022. Olemme siis panostaneet elämykselliseen saunamaailmaan.

KYLPYLÄ TOISTAISEKSI SULJETTU

Saunaan Noweneen

Sauna kuuluu suomalaiseen arjen ja juhlan kokemukseen. Sauna on suomalaiselle hiljaisuuden tyyssija ja erityinen paikka puhdistautua ja virkistäytyä. Saunominen edistää terveyttä. 

Nowene Nordicissa voit kokeilla ja nauttia neljän erilaisen saunan tunnelmista.Haapapuilla lämmitetyssä Tapionpirtin Savusaunassa Nowene Nordicin kylpylässä pääset entisaikojen kunnon löylyihin, tunnet huumaavat tuoksut sekä löylyjen pehmeyden ja lempeyden. 

Kastee-sauna on jotain perinteisen suomalaisen saunan ja höyrysaunan väliltä. Siellä saat kosteat rentouttavat löylyt. Kastee-saunassa voit kokea myös turvesaunan puhdistavan vaikutuksen.

Sampo-infrapunasauna lämpiää miellyttävään 45 asteeseen ja vaikuttaa syvälle koko kehoomme. Suomen pimeinä vuodenaikoina voikin infrapunasaunassa nauttia lämmöstä ja infrapunasaunan puhdistavasta lämmöstä ja muista terveysvaikutuksista. Infrapunalämpö sisällä lainkaan haitallisia UV-säteitä.

Suomi-sauna tarjoaa kipakat kotimaiset löylyt. Saunomisen ohessa ja sen jälkeen on mukava pulahtaa Mielikin lempilampi-altaaseen tai porealtaaseen ja vilvoitella allaslaiturilla.

Saunat ovat sekasaunoja, joten otathan uima-asun mukaan. Oma pyyhe on myös suositeltavaa, mutta meiltä voit myös vuokrata pyyhkeen hintaan 4€/pyyhe, tai kylpytakin hintaan 5€/kylpytakki.

Ohjattuja saunakierroksia

Tarjoamme Nowene Nordicissa myös monenlaisia ohjattuja saunakierroksia. 

Vilvoittavat ja rentouttavat altaat

Nowene Nordic -kylpylässä voit pulahtaa Mielikin lempilammessa ja poreissa. Itsensä viilentäminen saunan jälkeen onnistuu hienosti.

Lemminkäisen kuntosali palvelee kaikkia Nordic Nordicin asiakkaita. 

Monenlaisia hemmotteluhoitoja 

Hoitoihin kuuluvat muun muassa turvehoito, suola-huonehoito sekä kuivavesihieronta. 

Lue lisää Nordic Spa kylpylän hoidoista ja varaa aikasi sivun alalaidasta.

Ravintola palvelee ennakkotilauksissa

Kylpylässä on tarjolla virvokkeita, ja anniskelussa on myös A-oikeudet. Kylpylävieraita palvelee myös  välipalapöytä. Ryhmille suosittelemme Nowene-illallista paikallisista raaka-aineista: tarjolla on muun muassa liha- ja kalamenu luomuviinien kanssa. 

Nowene Nordicin yhteystiedot

Nowene Nordic -saunat sijaitsevat Heinolassa. Osoite: Pikijärventie 1b, 18120 Heinola. 

Tutustu Nowenen palveluihin ja varaa itsellesi mieluisin hoito, palvelu tai majoitusvaihtoehto tai kokoustila.

Kylpylä: respa@nowene.fi, puh. +358 44 700 8820. www.nowene.fi