Tervetuloa rentoutumaan

Varaukset ryhmävarauksena ennakkoon. Hoitoja saa perjantaisin alla olevista tuotelinkeistä varaukset.

Nowenen saunamaailma

 Sauna kuuluu suomalaiseen arjen ja juhlan kokemukseen. Saunominen myös edistää terveyttä. Nowenen saunamaailma, järvi- ja poreallas ovat avoinna tammikuussa perjantaisin klo 17–20. Savusauna lämpenee lisänä kuukauden viimeinen perjantai. Lue lisää ja osta paikkasi verkkokaupastamme vaikka samoin tein. Voit suorittaa maksun myös respaan saapuessasi. Tutustu myös erillishoitoihin, joita voit varata vierailusi yhteyteen.

 

Nowenen saunamaailmalla on Sauna from Finlandin myöntämä Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti. Sertifikaatti on viesti siitä, että saunaelämyspalvelu on laatutasoltaan maailman huippuluokkaa. Asiakkaat voivat virittäytyä rentoutumaan luottavaisin mielin, kun palvelun laatu on kunnossa.

 

Ryhmille myös ravintola- ja hotellipalvelut

Varattavissa ryhmille: saunat, altaat, ja myös ravintola ovat auki tilauksesta. Testaa vaikkapa Nowene-illallinen paikallisista raaka-aineista: tarjolla on muun muassa liha- ja kalamenu luomuviinien kera. Kylpylässä on A-oikeudet. Tutustu myös Hotelli Valon (linkki) palveluihin. Pyydä tarjous: respa@nowene.fi (linkkinä).

 

Nowenessa pääset kokemaan suomalaisten saunojen hyväilyn. Yhdistä lämpö ja järvialtaan arktisen kylmä kosketus.

 

Nowenen saunamaailma, järvi- ja poreallas kuuluvat saunakierrokseen. Lemminkäisen kuntosalin käyttö sisältyy hintaan.

 Saunat:

·      Kastee-sauna on jotain perinteisen suomalaisen saunan ja höyrysaunan väliltä. Siellä saat kosteat rentouttavat löylyt. Kastee-saunassa voit kokea myös turvesaunan puhdistavan vaikutuksen (hoito ostettavissa erikseen).

·      Sampo-infrapunasauna lämpenee miellyttävään 45 asteeseen ja vaikuttaa syvälle koko kehoon. Suomen pimeinä vuodenaikoina voikin infrapunasaunassa nauttia saunan puhdistavasta lämmöstä ja muista terveysvaikutuksista. Infrapunalämpö ei sisällä lainkaan haitallisia UV-säteitä.

·      Suomi-sauna tarjoaa kipakat kotimaiset löylyt. Saunomisen ohessa ja sen jälkeen on mukava pulahtaa Mielikin lempilampi-altaaseen tai porealtaaseen ja vilvoitella allaslaiturilla.

·      Mielikin lempilampi tarjoaa vilvoittavan pulahduspaikan saunomisen välissä.

·      Tapionpirtin Savusauna lämpenee lisänä kuukauden viimeinen perjantai. Haapapuilla lämmitetyssä savusaunassa pääset entisaikojen kunnon löylyihin, tunnet huumaavat tuoksut sekä löylyjen pehmeyden ja lempeyden. 

 

Saunat ovat sekasaunoja, joten otathan uima-asun mukaan. Myös oma pyyhe on suositeltavaa, meiltä voit vuokrata pyyhkeen hintaan 4 €/pyyhe.

 

Voit yhdistää vierailuusi myös erilaisia hoitoja erillistilauksella. Lue lisää suolahuoneesta, turvejalkahoidosta, turvekäsihoidosta sekä kuivavesihieronnasta.

 

Vesi, ilma, luonto ja valo ovat Nowenea ja läsnä kaikkialla.