Tarjoamme monipuolisia vuokra-asuntoja Heinolassa ja Lahdessa. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa yksiöt, kaksiot, kalustetut asunnot, esteettömät asunnot, ryhmä-asunnot ja soluasunnot. 

Asuminen Valolinnassa Heinolassa

Vuokra-asuminen on Valolinnan palveluiden ytimessä, etsitpä sitten pitkäaikaista vuokra-asumista, lyhyttä yöpymistä tai kenties tuettua palveluasumista turvallisissa ja yhteisöllisissä puitteissa.

Valolinna, Nowene-brandimme keskuspaikka Heinolassa, sijaitsee kuvankauniin luonnon keskellä. Valolinnassa asut upeassa ympäristössä, ja yhteisöllinen tunnelma on perinteitä kunnioittavasti aina läsnä. Valolinna on saneerattu Heinolan entisen reumasairaalan tiloihin, ja "Reuman henki" oli kuuluisa yhteisöllisyydestään ja osallistavuudestaan – potilaat ja hoitohenkilökunta olivat kaikki yhtä suurta perhettä. Tämä yhteisöllisyys läpäisee Valolinnan filosofian tänäänkin.  Valolinnan historiallinen ympäristö tarjoaa ekologisen ja turvallisen hyvinvointiympäristön asumiseen.

Valolinnassa asujilla on käytössään yhteisiä tiloja sekä luontoalueita, ja tuetun asumisen ryhmäasunnoissa asukkailla on omat huoneet mutta yhteiset sosiaalitilat. Valolinnassa asukas voi asua tavalliseen tapaan vuokralaisena tai saada osansa hoivapalveluista ja tuetusta asumisesta. 

Asuessasi Valolinnassa käytössäsi on monipuolinen hyvinvointiympäristö ja palvelut. Valolinnan asumisen oheispalveluita Nowene Nordic kylpylän ja saunojen tiloissa ovat muun muassa relax-tilat, kuivavesihieronta, infrapunasauna ja palju. Yhteistiloissa asukkaita palvelee kirjasto ja kuntosali. Palveluhenkilökunta on päivittäin paikalla talossa klo 08-15.30. Kiinteistöpäivystys palvelee kellon ympäri. 

Vuokra-asuntoja Lahdessa

Asuntotarjontamme ei rajoitu Heinolaan, vaan meillä on asuntoja myös Lahdessa.

Tapanilan Kartanokodit on vuokrakohteemme Lahdessa. Tule tutustumaan edullisen ja ekologisen asumisen vaihtoehtoon Lahden Jalkarantaan. Tapanila Kartanokotien kolmikerroksiset, hissilliset rakennukset on remontoitu vuonna 2019. Jokaisessa kerroksessa on kuusi asuinhuonetta sekä jaetut yhteiset tilat. Huoneiston ja talon ovien lukitus hoidetaan kortti- ja mobiililukoilla, jokaisessa huoneessa on oma wc ja kylpyhuone. Yhteisiä tiloja ovat olohuone, keittiö ja sauna, ja ne sijaitsevat samassa kerroksessa huoneiden kanssa.

Tapanilan Kartanokotien huoneet ja huoneistot sopivat hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin. Vuokraamme huoneita myös valmiiksi kalustettuina. Minimivuokra-aika on yksi kuukausi. 

Lue lisää alta Tapanilan Kartanokotien asunnoista ja Vierumäen vuokra-asunnoista. 

Tuettua palveluasumista Heinolassa

Seniorikylä Valolinnan asukkaille on monipuolisesti tarjolla hoivapalveluita, päivätoimintaa ja tehostettua palveluasumista. Valolinnan hoivan piirissä on muun muassa sairaanhoito- ja ruokapalveluita. 

Huvila Keiteleellä

Lomahuvila Koivuranta sijaitsee Keiteleellä ja on vuokrattavissa lomakäyttöön tai asumiseen. Upea puuhuvila sisältää kaksi makuuhuonetta, tupakeittiön ja saunatilat. Kohde on tarkoitettu maksimissaan kuudelle hengelle. 

Lomahuvila Koivuranta sijaitsee 100 kilometriä Kuopiosta länteen, Ylimmäinen-järven rannalla. Vuokraan sisältyy oma vene ja kota. Huvilalla on latauspistoke sähköautolle.