Majoitus Heinolassa Hotelli Valossa - nauti uuden ajan hybridihotellin palveluista. Hotelli Valo sijaitsee Heinolan kauneimmalla paikalla. 

Valolinnan rakennuksien yhteydessä toimii myös Hotelli Valo. Varaa täältä majoitus, kun tulet Heinolaan. Luonto on koko ajan lähellä Valolinnan alueella.

Uuden ajan hybridihotelli

Hotelli Valo tarjoaa majoitusta sekä kokous- ja koulutustiloja eri käyttötarkoituksiin. Tämä uuden ajan hybridihotelli tarjoaa sekä lyhytaikaisia huoneita että pidempiaikaista majoitusta. Joustava varausjärjestelmä mahdollistaa asiakkaiden saapumisen myöhään saapuvat tai lähtemisen aikaisin helposti ja vaivattomasti. Hotelli Valon hotellihuoneet ovat esteettömiä.

Hotelli Valossa majoittujille on myös kuntosali vapaassa käytössä. Kuntosali on avoinna arkipäivisin klo 6-21. Lähde Heinolaan lomalle, majoitu Hotelli Valossa ja yhdistä asumiseen mielekästä hyvinvointia. Myös lähialueen ulkoilumaastot tarjoavat liikuntamahdollisuuksia, esimerkiksi patikkapolkuja ja pyöräreittejä. Liikuntamahdollisuuksia ja nähtävyyksiä on kävelymatkan päässä paljon paljon. Valolinnan puistikossa sijaitsee myös idyllinen Terveyslampi. 

Kesäaamuisin ja -iltaisin lämpiää Hotelli Valon vieraille varattavissa oleva rantasauna. Rantasauna sijaitsee aivan hotellin vieressä, Terveyslammen rannalla. Olisiko aivan mahtava elämys pujahtaa saunan löylyistä uimaan tähän taianomaiseen metsälampeen? Rantasaunan vieressä oleva Savusauna Tapionpirtti lämmitetään myös varauksesta pienille ja isommille ryhmille.

Majoittujille Nowene sauna ja poreallas käytössä varauksesta ma-pe veloituksetta.

Huippuarkkitehdin suunnittelema alue

1950-luvun tyyliin sisustetun Hotelli Valon sekä muut Valolinnan rakennukset on suunnitellut arkkitehti Martti Välikangas, joka tunnetaan myös Helsingin Käpylän kaupunginosan suunnittelijana. 1950-luvun taitteessa valmistuneet Hotelli Valo ja Valolinna edustavat arkkitehtuuriltaan funktionalismia. Välikangas on suunnitellut myös useita rakennuksia kotikaupunkiinsa Mikkeliin.

Hotelli Valossa majoittuja saakin myös arkkitehtonista silmänruokaa, sillä Valolinnaa komeampia funkisrakennuksia saa Suomesta hakea. Funktionalismin rakennuksille ovat tyypillisiä tasakatot, juhlavat julkisivut ilman tukipilareita sekä isot ikkunarivistöt.

Hyvä varustelutaso

Hotelli Valon huoneet ovat hyvin varusteltuja ja soveltuvat hyvin sekä lyhyisiin piipahduksiin että myös pidempiaikaiseen asumiseen. Huoneistohotellihuoneissa voidaan majoittua esimerkiksi kuukaudeksi kerrallaan, ja näitä huoneistoja on tarjolla sekä minikeittiöllä tai mikrouunilla ja keittimillä varusteltuina. 

Hotelli Valon huoneiden käyttötarkoitusta on myös viime vuosina laajennettu, huoneista pienasunnoiksi. Tällä hetkellä on vuokrattavana olevia pienasuntoja noin 25. Saneerauksen loputtua tarkoituksena on, että pienasuntoja on valmistunut 60.

Hyvinvointiasumista hotellissa

Huoneistohotelli Valossa majoittuja voi yhdistää hyvinvointipalvelut asumiseensa. Asunnot voidaan vuokrata kalustamattomina tai kalustettuina. Asukkaiden käytössä on wifi, sekä paljon yhteistiloja mukavaa ja yhteisöllistä ajanviettoa varten. Asukastilassa on myös kirjasto ja asukkaita palvelee myös talon kuntosali.

Asumisen oheen on mahdollista ostaa lisäpalveluja, kuten kylpyläkäynnin Nowene Nordic -kylpylään. Siellä vierailijaa hemmotellaan useiden altaiden sekä saunojen muodoissa, myös hyvinvointihoitoja voidaan räätälöidä kylpyläkokemukseen mukaan. 

Huoneistohotelli Valossa asuja voi saada myös hoivapalveluja tarpeen mukaan. Lisäpalveluna tarjotaan myös siivouspalveluja sekä liinavaatteiden vaihtopalvelua.

Varaukset ja yhteystiedot

Varatessasi hotellihuoneen Nowenen Huoneistohotelli Valoon meiltä saat varauspäivänäsi sisäänkirjautumiskoodin, jolla pääset kirjautumaan sisään hotelliin mihin vuorokaudenaikaan tahansa vaivattomasti.

Vastaanotto on aamupäivän auki aamiaisen yhteydessä, jolloin voit maksaa hotellimaksusi sekä kirjautua uloskirjautua huoneesta. Yritysten ja ryhmien kanssa laskutusasiakkuus hoituu vaivatta. Huomioimme aikaiset lähtijät, joten aamiaisemme arkisin alkaa jo kuudelta.

Varaukset arkisin klo 15 mennessä – soita aina varauksen tehtyäsi. Hotelli Valoon saat yhteyden sähköpostitse tai soittamalla. Varaa huone alla olevista linkeistä tai soittamalla numeroon 044 700 8820 tai laittamalla viestiä respa@hotellivalo.fi.