Majoitus Heinolassa Hotelli Valossa - nauti uuden ajan hybridihotellin palveluista. Hotelli Valo sijaitsee Heinolan kauneimmalla paikalla. 

Valolinnan rakennuksien yhteydessä toimii myös Hotelli Valo. Varaa täältä majoitus, kun tulet Heinolaan. Luonto on koko ajan lähellä Valolinnan alueella.

Uuden ajan hybridihotelli

Hotelli Valo tarjoaa majoitusta sekä kokous- ja koulutustiloja eri käyttötarkoituksiin. Tämä uuden ajan hybridihotelli tarjoaa sekä lyhytaikaisia huoneita että pidempiaikaista majoitusta. Joustava varausjärjestelmä mahdollistaa asiakkaiden saapumisen myöhään saapuvat tai lähtemisen aikaisin helposti ja vaivattomasti. Hotelli Valon hotellihuoneet ovat esteettömiä.

Aamupalakori

Huoneistohotelli Valossa tarjotaan henkilökohtainen aamupalakori. Aamiaiskori on monipuolinen ja raikas. Tällä tavalla voit nauttia aamupalan silloin kun haluat. Hyvän aamun resepti: Alueen Terveyslammen kierto 1km, venyttelyt ja meditaatio rantapaviljongissa. Sen jälkeen aamupalalle.

Muuta kivaa 

Kesäaamuisin ja -iltaisin lämpiää Hotelli Valon vieraille varattavissa oleva rantasauna. Rantasauna sijaitsee aivan hotellin vieressä, Terveyslammen rannalla.

Kuntosali avoinna 6-21 Nowene spa:ssa. Varaa etukäteen kuntosalikortti.

Majoittujille Nowene sauna käytössä varauksesta ma-pe veloituksetta. Löydät Heiinolan alueen palvelut ja ulkoilureiti kohdasta Aktiviteetit.

Huippuarkkitehdin suunnittelema alue

1950-luvun tyyliin sisustetun Hotelli Valon sekä muut Valolinnan rakennukset on suunnitellut arkkitehti Martti Välikangas, joka tunnetaan myös Helsingin Käpylän kaupunginosan suunnittelijana. 1950-luvun taitteessa valmistuneet Hotelli Valo ja Valolinna edustavat arkkitehtuuriltaan funktionalismia. Välikangas on suunnitellut myös useita rakennuksia kotikaupunkiinsa Mikkeliin.

Hyvä varustelutaso

Hotelli Valon huoneet ovat hyvin varusteltuja ja soveltuvat hyvin sekä lyhyisiin piipahduksiin että myös pidempiaikaiseen asumiseen. Huoneistohotellihuoneissa voidaan majoittua esimerkiksi kuukaudeksi kerrallaan, ja näitä huoneistoja on tarjolla sekä minikeittiöllä tai mikrouunilla ja keittimillä varusteltuina. 

Hyvinvointiasumista hotellissa

Huoneistohotelli Valossa majoittuja voi yhdistää hyvinvointipalvelut asumiseensa. Asunnot voidaan vuokrata kalustamattomina tai kalustettuina. Asukkaiden käytössä on wifi, sekä paljon yhteistiloja mukavaa ja yhteisöllistä ajanviettoa varten. Asukastilassa on myös kirjasto ja asukkaita palvelee myös talon kuntosali.

Varaukset ja yhteystiedot

Varatessasi hotellihuoneen Nowenen Huoneistohotelli Valoon meiltä saat varauspäivänäsi sisäänkirjautumiskoodin, jolla pääset kirjautumaan sisään hotelliin mihin vuorokaudenaikaan tahansa vaivattomasti.

Varaukset arkisin klo 16 mennessä – Hotelli Valoon saat yhteyden sähköpostitse tai soittamalla. Varaa huone alla olevista linkeistä tai soittamalla numeroon 044 700 8820 tai laittamalla viestiä respa@hotellivalo.fi.