Vuokraa yrityksellesi tilat Heinolassa. Järjestä kokous Heinolassa Valolinnan tiloissa. Saat meiltä myös tyky-päiväksi räätälöidyt ryhmäaktiviteetit. 

Inspiroi itseäsi, henkilöstöäsi, asiakkaitasi tai liikekumppaneita luonnonkauniissa Heinolassa, jossa Huoneistohotelli Valo ja Nowene-hyvinvointikeskus sijaitsevat. Olet tervetullut Valolinnaan yrityksesi kanssa: tiloihimme toimimaan, rennosti viihtymään, aktiivisesti liikkumaan, tehokkaasti kokoustamaan sekä kokonaisvaltaisesti nauttimaan.

Toimitiloja yrityksille Heinolassa 

Valolinna tarjoaa monipuolisesti toimitiloja yrityksille Heinolassa. Meiltä voit vuokrata yrityksellesi esimerkiksi toimistotilat, varastotilat, puhdastilat, pienverstastilat, hoivatilat, arkistotilat ja liiketilat. Tilamme ovat monipuolisesti muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Voit vuokrata tilat yrityksellesi lyhytaikaiseen tai pidempiaikaiseen käyttöön. Kysy meiltä lisää toimitiloistamme ja tarjoamistamme oheispalveluista: puh. +358 44 7008 820, sähköposti: respa@nowene.fi.

Tiloja ryhmäaktiviteetteihin Heinolassa

Valolinnassa yhdistyvät ainutlaatuiset majoitus-, ohjelma- ja hyvinvointipalvelut ryhmille erinomaiseen sijaintiin luonnonkauniilla paikalla. Meille on helppo tulla. Sijaitsemme toimivien kulkuyhteyksien varrella. Voit varata ryhmätilat ja aktiviteetit lyhyeen tarpeeseen tai pitempiaikaiseen käyttöön, monipuolisten hyvinvointipalveluiden kera. 

Nowene, Nordic Wellness Experience, tarkoittaa meille palveluidemme keskeistä paikkaa, tavaramerkkiä ja filosofiaa. Se kattaa pohjoisten hyvinvointipalveluiden kirjon, jossa yhdistyvät kylpylävierailu, hemmottelevat hyvinvointihoidot ja herkullinen ruoka ja juoma ensiluokkaisten ravintolapalveluiden tuottamana – keskellä Päijät-Hämeen upeaa luontoa Valolinnan alueella. Valolinnan ympäristö on historiallinen ja vanhan Heinolan reumasairaalan yhteisöllinen ja osallistava "Reuman henki" on vahvasti tänä päivänäkin läsnä. 

Nowenessa kokoustamiseen voi liittyä esimerkiksi ohjattua ulkoilua tai aktiivista tekemistä, myös rentouttavaa akkujen lataamista. Räätälöimme palvelupaketit aina henkilömäärän, tapahtuman keston ja tavoitteiden mukaan, olitpa sitten päiväretkellä, pitämässä kokouspäivää metsämiljöössä tai järjestämässä risteilyä henkilöstöllesi.

Kokoustilat Heinolassa

Haluatko järjestää kokouksen tai ryhmätapahtuman Heinolassa, Päijät-Hämeen sydämessä? Kun kokoustilat ovat oivalliset, kokouksesta nauttivat kaikki. Valolinnassa ja Nowene Nordic -kylpylässä vietät yrityksesi henkilöstön kanssa vaikka koko viikonlopun kokoustamisen ja työyhteisön hyvinvointiaktiviteettien merkeissä.

Kokoustilamme soveltuvat erinomaisesti neuvotteluihin, seminaareihin ja kurssien pitämiseen. Suuressa auditoriossa on tilaa 100 hengelle, ja lisäksi Valolinnan ja Huoneistohotelli Valon rakennuksissa on useita ryhmätyö- ja workshop-tiloja sekä avointa tilaa ryhmäsi tarpeisiin. 

Kokouksesi yhteyteen voidaan räätälöidä myös ulkoaktiviteetteja. Valolinnan alueella on oma sauna Terveyslammen rannalla, oma järvenranta sekä Sataojan luontopolut reitteineen.

Voit myös majoittaa henkilöstösi Huoneistohotelli Valossa – tämän 1950-luvun henkeen sisustetun hotellin on piirtänyt arkkitehti Martti Välikangas. Valolinna ja Huoneistohotelli Valo on saneerattu uusiokäyttöön – tämä on ekologista ja kestävän kehityksen oppien mukaista. Kun vanhat rakennukset valjastetaan uusiokäyttöön, säästyy luonnon resursseja, kun vanhaa ei tarvitse purkaa ja uutta rakentaa. 

Toimisto- ja työskentelytiloja Valolinnassa

Valolinnassa on tarjolla monenlaisia työskentely- ja toimistotiloja, ja toki voit yhdistää työpäivääsi kätevästi itsesi hemmotteluhetken Nowene Nordic -kylpylässä ja saunoissa. Pääset toimistotiloistamme hissillä suoraan kylpylään ja Nowene-hyvinvointikeskukseen. Mikä voisi olla mukavampaa kuin rentoutua työnteon lomassa hetken saunoen ja kylpien? Kylpylän rentoilualueella eli Väinämöisen Relaxniityllä voit viettää hetken omaa laatuaikaa riippumatossa. Työpäivän sporttivartin täydentää aamu-uinti, kuntosali tai spinning. 

Valolinnassa on 25 erikokoista toimistotilaa, pinta-aloiltaan viidestätoista kahteenkymmeneenviiteen neliömetriin. Ja toki voit yhdistää toimistotilan vuokraukseen myös yöpymisen Huoneistohotelli Valossa. 

Ryhmäaktiviteetit Nowene Nordicissa

Voit vuokrata Nowene Nordic -kylpylän ja saunat tiimisi yksityiseen käyttöön. Pääset kokeilemaan erikoissaunojamme ja uima-altaita ryhmäsi kanssa kokous- tai aktiviteettipäivän päätteeksi. Rentouttavan altailla oleilun lisäksi tarjolla on monenlaisia hemmotteluhoitoja, esimerkiksi turve- ja suolakylpyjä. 

Ryhmille suosittelemme myös Nowene-illallista, sillä mikä kruunaisikaan työyhteisön yhteisen laatuajan paremmin kuin herkullinen, paikallisista raaka-aineista valmistettu ateria. Tarjolla on muun muassa liha- ja kalamenu luomuviinien kanssa – kysy meiltä lisää.  

Kaikki ryhmävaraukset voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Panostamme myös tietenkin esteettömyyteen: hissit ja käytävät ovat leveitä ja ovet automaattisia, ja tilamme soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille. Esteettömyys on huomioitu myös kylpylän allasosastolla ja pesutiloissa.

Varaa nyt ryhmäaktiviteettisi, kokouksesi tai tyhy-päiväsi Nowenessa – räätälöidään tarpeisiisi sopivimmat tilat, majoitukset ja aktiviteetit, luonnonkauniilla paikalla keskellä Heinolaa. Varaukset puhelimitse: +358 44 7008 820. Sähköpostitse: respa@nowene.fi.