Siirry sisältöön

Järjestä onnistunut kokous ja nauti

Inspiroi itseäsi, henkilöstöäsi, asiakkaitasi tai liikekumppaneitasi luonnonkauniissa Heinolassa, jossa Hotelli Valo ja Nowene-hyvinvointikeskus sijaitsevat. Järjestä kokous tai ryhmätapaaminen Heinolassa, lähellä luontoa ja suurkaupunkeja.

Olet tervetullut rennosti viihtymään, aktiivisesti liikkumaan, tehokkaasti kokoustamaan sekä kokonaisvaltaisesti nauttimaan. Meillä yhdistyvät ainutlaatuiset majoitus-, ohjelma- ja hyvinvointipalvelut erinomaiseen sijaintiin luonnonkauniilla paikalla. Meille on helppo tulla. Sijaitsemme toimivien kulkuyhteyksien varrella, upean luonnon keskellä mutta silti lähellä Etelä-Suomen vilkkaita asutuskeskuksia. Voit vuokrata meitlä myös toimistotilat lyhyt- tai pitempiaikaiseen käyttöön, ja lisätä vuokraukseesi valitsemiasi hyvinvointipalveluita.

Majoitu tyylikkäästi, nauti herkuista ja järjestä onnistunut kokous

1950-luvun tyyliin sisustetun Hotelli Valon on suunnitellut arkkitehti Martti Välikangas, joka tunnetaan myös Helsingin Käpylän kaupunginosan suunnitelijana. Hotelli Valo on kuuluisa Nowene-hyvinvointipalveluistaan, joissa yhdistyvät kylpylä Nowene Nordic ja luonnonmukaiset hyvinvointihoidot. Kylpylän ja saunat voit varata kokonaan oman tiimisi käytöön.

Oletko tulossa kokoustamaan tai järjestämään tapahtumaa Päijät-Hämeen sydämeen? Meiltä saat viihdyttävää ohjelmaa ja laadukasta sisältöä kaikkiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Nowenessa kokoustamiseen voi liittyä esimerkiksi ohjattua ulkoilua tai ylellistä Nowene-aikaa, aktiivista tekemistä tai rentouttavaa akkujen lataamista. Räätälöimme palvelupaketit aina henkilömäärän, tapahtuman keston ja tavoitteiden mukaan, olitpa sitten päiväretkellä, pitämässä kokouspäivää metsämiljöössä tai järjestämässä risteilykokousta.