Siirry sisältöön

VALOLINNA UUTISET NYT

VALOLINNA UUTISET NYT

23.10.2023 VALOLINNAN HELMEN ASUNTOJA MYYNNISSÄ

Asunto Oy Valolinnan Helmi tarjoaa 35 kpl esteettömiä ja turvallisia 22-40 neliön kokoisia seniorikoteja historiallisen Heinolan Reumasairaalan alueelta.

Täysin vuosien 2006-2014 välillä saneeratussa hissillisessä kerrostalossa on mm. sprinkleröinti ja rakennehälytinjärjestelmä. Lisäksi mahdollisuus hankkia alueen kattavasta palveluvalikoimasta eritasoisia hoiva- ja siivouspalveluja omien tarpeiden mukaisesti.

Viihtyisä ympäristö, jossa myös hotelli- ja kylpyläpalvelut käytettävissä. Heinolan keskustaan noin 1,5 km matka ja hyvät kulkuyhteydet! Tule ja tutustu itse paikanpäällä!

Lisätiedot Habita:

Jurij Milonoff; Kiinteistönvälittäjä LKV

            Kaupanvahvistaja (402000/114)

            +358 50 4200 142

            jurij.milnoff@habita.com

Lisätietoja paikan päällä: Juha Kukkonen, p. 041 4541840

UUTISET 14.3.2023

VALOLINNASSA ASUMISESTA ENEMMÄN

Valolinnassa on mahdollista tulla ikäihmisten asumisen yhteisöön

Kevään aikana Valolinnan 4. krs tiloissa avautuu yhteisöasumisen tila ikäihmisille.

Tila käsittää 13 kpl n. 40 m2 esteettömiä asuntoja, tiloissa yhteinen oleskelu tila.

Näihin asuntoihin voi tulla yksin tai pariskuntana. Yhteisöasumiseen saa kodinhoitopalveluja oman tarpeen mukaan. Lisäksi viikottain yhteisö koordinaattori tuottaa yhteisöllistä ohjelmaa.

Valolinnan alue tarjoaa viihtyisän kauniin puistomaisen ympäristön asukkailleen. Hyvinvointipalvelut ovat saatavilla asukkaille kylpylän puolelta. Nämä palvelut saatavilla Hotelli Valon kautta.

Asunto-osakemyynti alkaa Valolinnassa lokakuussa 2023

Nyt on mahdollisuus ostaa pala entisen Reuman historiallisesta alueesta ja tulla osaksi uutta tulevaisuutta. Asunnot sopivat myös erinomaisesti sijoitusasunnoiksi. Vuokraustoiminnan voi ulkoistaa alueen vuokravälittäjälle.

Myyntiin tulee 35kpl esteetöntä hyvinvointiasuntoa. Näissä asunnoissa on normaalia enemmän varustelua asumisturvallisuuteen ja esteettömyyteen liittyen. Asunnot on suunnattu henkilöille joilla on liikuntakyvyn haasteita tai tarvitsevat hoivaan liittyviä palveluja.

Valolinnan alue on viihtyisä ympäristö ja alueelta saa hoivaan ja hyvinvointiin liittyviä palveluja. Nowene kylpylästä asukkaat voivat ostaa hemmottelu hoitoja. Kotiin vietävät hoivapalvelut ovat myös lähellä alueella.

Haluamme kiittää kaikkia Valolinnan asukkaita ja työntekijöitä vuodesta 2022

Muutosten vuosi kääntyy loppua kohden. Nämä vaikeat ajat koettelevat meitä kaikkia tällä hetkellä.  Historialliset Valolinna: rakennukset , alue ovat kokeneet monet kriisit ja vaikeudet. Alue edustaa pysyvyyttä, rauhaa ja turvallisuutta. On hyvä että ympärillä on historiallista pysyvyyttä kun muu maailma ympärillä heiluu. Tämä luo turvallisuuden tunnelmaa ja uskoa että, kestämme tämän vaikeamman ajan ja hetken päästä jo hyvän toivon valo heijastaa horisontissa.

Näin me uskomme. Hyvää Joulua ja rauhaisaa uutta vuotta !

Toivottaen, 

Juha Kukkonen

UUTINEN 23.11.2022 ASUNTOESITTELUPÄIVÄ VALOLINNASSA!

Tervetuloa 23.11. klo 14.00-17.00 välisenä aikana Valolinnaan asuntonäyttöpäivään! Esittelyssä esteettömät asunnot yksiöt ja kaksiot. Kalustettuja asuntoja,ryhmäasuntoja. Kahvitarjoilu. Hotelli Valon vastaanotosta lähtö asuntokierroksille.

Pikijärventie 1b Heinola

puh. 044 700 8820

UUTINEN:

Olemme iloisia että Valolinnassakin pitkään kehitelty yhteisöasuminen ikäihmisille kirjataan lakiin vuodenvaihteessa. Tämä vahvistaa Valolinnan moniportaista asumisen tarjontaa ja lisäpalvelujen saamista asumisen yhteyteen. Olemme jo pitkään tarjonneet pienemmän yhteisönasumisen vaihtoehtoja. Vanhushoivaan tarvitaan uusia malleja: kaikille taataan sopiva ja inhimillinen elämä elinvuosien loppuvaiheeseen. 

Nämä ihmiset ovat sen ansainneet. Me saamme nauttia heidän rakentamasta hyvinvoinnista. Olemme kiitollisia tästä.

Valolinna on Suomen suurin esteettömän asumisen keskus. Vapautunut 12kpl 39m2 esteettömiä kaksioita.

Valolinnassa aloittaa päiväkeskustoiminta vuoden 2023 alusta. Palvelu on suunnattu kehitysvammaisille. Vuoden 2023 suunnitelmassa on käynnistää nuorille mielenterveys asiakkaille asumisen toiminnallinen keskus.

Hyvää, värikästä ja raikasta syksyä kaikille!

Ystävällisin terveisin

Juha Kukkonen

Johtaja Valolinna

Kirjoittajan yhteystiedot:

  • 041 4541840

juha.kukkonen@carelogi.fi