Siirry sisältöön

Majoitus

Valolinnassa on esteettömiä vuokra-asuntoja, yksiöitä, kaksioita sekä pienasuntoja kalustettuna. Huoneostohotelli Valo palvelee lyhyt- ja pitkäaikaisempia asujia. 

Valolinnassa asuminen on ainutlaatuinen yhdistelmä asumista ja yhteisiä tiloja, ystäviä, luontoympäristöä ja hyviä palveluita. Viihtyisä ja kulttuurihistorillisesti merkittävä Valolinnan alue tarjoaa luontoa ja puistomaisuutta – juuri niitä asioita, joita asukkaamme ja asiakkamme arvostavat.

Valolinnassa on tarjolla myös seniorivuokra-asuntoja. Lisäksi Valolinnaan on vuoden 2020 aikana saneerattu uusia ryhmäasumistiloja, kun entisen poliklinikan tilat saneerattiin alkuvuodesta asunnoiksi. Näin luodaan uutta käyttötarkoitusta tälle historialliselle kokonaisuudelle ja tuetaan kestävää kehitystä. Kun vanhoille betonirakennuksille saadaan uusi käyttötarkoitus, säästyy rakennusmateriaaleja sekä kierrätetään vanhaa. Me Valolinnassa olemmekin kiitollisia siitä, että nämä polin historialliset tilat ovat näin löytäneet uuden käyttötarkoituksen. 

Huoneistohotelli Valon huoneiden käyttötarkoitusta on myös 2020 laajennettu. Tällä hetkellä rakennuksessa on 25 vuokrattavaa pienasuntoa. Yhteensä pienasuntoja valmistuu 60 – näin tämä kahdeksan vuotta sitten alkanut kiinteistön käyttötarkoituksen muutos etenee.

Erityisen antoisaa on tarjota Valolinnan asukkaille kylämäiset puitteet asumiseen. Valolinnassa kaikki asukkaat tunnetaan ja he kuuluvat yhteisöön. Onkin ollut mukava huomata että Valolinnan alue kiinnostaa asuinpaikkana ja vuokra-asunnot täyttyvät nopeasti. Monet tulijat haluavat olla mukana osana tätä historiallista ympäristöä ja jatkumoa. 

Hoivapalvelut Valolinnassa

Valolinnassa voi asua normaalisti vuokralla tai kirjautua Hoivan asiakkaaksi. Hoiva tarkoittaa tässä yhtyeydessä sitä, että Valolinnan asukas voi tarpeen mukaan tilata ja saada kotiin palveluita, esimerkiksi kotikäyntejä kotihoitopalveluna, ateriapalveluita ja siivouspalveluita. Hoivan kautta asukas voi siirtyä myös tuetumpaan ryhmäasumiseen tai palveluasumisen yksikköön.

Primelife Healthcare Oy ja Villa Ilo tuottavat palveluita hoivaa tarvitseville vanhuksille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille. Lähihoitajista ja sairaanhoitajista koostuva tiimi tekee työtä yksilöllisiä toiveita kunnioittaen. Palvelu perustuu asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen, josta on tehty kirjattu hoito- ja palvelusuunnitelma.

Asiakkailla on käytettävissä palveluohjaaja, joka on sovitusti tavoitettavissa auttamassa arjen tilanteissa. Tuttu palveluohjaaja on koulutettu henkilö, jolta saa tukea, ohjausta ja neuvontaa. Asukas päättää aina itse, mitä palveluita hän haluaa käyttää..

Lisätiedot: Primelife Healthcare Oy, puh. +358 50 328 9226.

Huoneistohotelli Valossa huoneita

Katso Huoneistohotelli Valon tarjonta alta.