Siirry sisältöön

Kylpylä

Nowene Nordic -kylpylässä tunnet suomalaisen saunan lämmön ja arktisen kylmän kosketuksen. Tervetuloa kylpyläkaupunkina tunnettuun Heinolaan!

Kylpylä on nyt avoinna ryhmille yksityistilaisuuksiin. Varaukset puhelimitse +358 44 7008 820 tai sähköpostitse respa@nowene.fi. Ryhmävaraukset voidaan järjestää aina räätälöidysti toiveiden mukaan.

Kylpylän upea sijainti Heinolassa

Nowene Nordic -kylpylä sijaitsee Heinolassa, historiallisessa Valolinnan ympäristössä vesistöjen äärellä ja kauniissa harjumaisemassa. Heinola on tunnettu kylpyläkaupunkina jo vuosisadan ajan, ja Nowene Nordic jatkaa tätä hienoa perinnettä. Olemme valmiina ottamaan vastaan niin matkailijat kuin tuttumme kotikyliltä.

Rentoutuminen, itsensä hemmottelu ja hyvinvointi ovat keskeisin osa kylpyläkokemusta Nowene Nordicissa. Suomalainen kansallisromantiikka on läsnä kaikkialla. Täällä on pukuhuoneet Ainoille ja Kullervoille, Mielikin Lempilampi kutsuu kylpemään ja sauna- ja hoitokokemuksen jälkeen on mukava vilvoitella Väinämöisen Relaxniityllä. 

Nowene Nordic sijaitsee keskellä upeaa luontoa. Koe palanen aidointa ja puhtainta Suomea kaikkina neljänä vuodenaikana.

Saunaan Heinolaan

Sauna kuuluu suomalaiseen arjen ja juhlan kokemukseen. Sauna on suomalaiselle hiljaisuuden tyyssija ja erityinen paikka puhdistautua ja virkistäytyä. Saunominen edistää terveyttä. 

Nowene Nordicissa voit kokeilla ja nauttia neljän erilaisen saunan tunnelmista.Haapapuilla lämmitetyssä Tapionpirtin Savusaunassa Nowene Nordicin kylpylässä pääset entisaikojen kunnon löylyihin, tunnet huumaavat tuoksut sekä löylyjen pehmeyden ja lempeyden. 

Kastee-sauna on jotain perinteisen suomalaisen saunan ja höyrysaunan väliltä. Siellä saat kosteat rentouttavat löylyt. Kastee-saunassa voit kokea myös turvesaunan puhdistavan vaikutuksen.

Sampo-infrapunasauna lämpiää miellyttävään 45 asteeseen ja vaikuttaa syvälle koko kehoomme. Suomen pimeinä vuodenaikoina voikin infrapunasaunassa nauttia lämmöstä ja infrapunasaunan puhdistavasta lämmöstä ja muista terveysvaikutuksista. Infrapunalämpö sisällä lainkaan haitallisia UV-säteitä.

Suomi-sauna tarjoaa kipakat kotimaiset löylyt. Saunomisen ohessa ja sen jälkeen on mukava pulahtaa Mielikin lempilampi-altaaseen tai porealtaaseen ja vilvoitella allaslaiturilla.

Muista, että saunomisen myönteiset terveysvaikutukset ovat herkimmillään, kun maltat juoda vettä. Hikoillessa kuona-aineita poistuu kehosta tehokkaasti.

Ohjattuja saunakierroksia

Tarjoamme Nowene Nordicissa myös monenlaisia ohjattuja saunakierroksia. Nowenen ohjattu kylpyläkokemus sisältää Ahdin tai Vellamon opastuksella pistäytymisen saunomisen ja pohjoisen kylpyläkulttuurin saloihin. Saunakierroksella löylytellään kaikissa kylpylän neljässä saunassa: Tapionpirtti-savusaunassa, Kastee-saunassa, Sampo-infrapunasaunassa ja Suomi-saunassa.

Kylpylässä monenlaisia altaita

Nowene Nordic -kylpylässä voit pulahtaa monissa uima-altaissa. Itsensä viilentäminen saunan jälkeen onnistuu hienosti esimerkiksi Mielikin Lempilammessa. Tämä allas on lämmitetty 24 asteeseen ja tuntuu kuin linnunmaidolta. Enemmän lämpöä rakastaville tarjoamme lämminaltaan, jonka vesi on 30-asteista. Porealtaassa kuplat kutittelevat miellyttävästi, ja Hiisi-paljualtaassa voit nauttia pakkasen alla ulkosalla.  

Lemminkäisen kuntosali palvelee kaikkia Nordic Nordicin asiakkaita. 

Monenlaisia hemmotteluhoitoja Heinolassa

Nowene Nordicissa voit rentoutua ja voimaantua altailla ja saunassa, ja tarjolla on myös monenlaisia hoitoja, jotka hemmottelevat kehoa ja mieltä. Näihin kuuluvat muun muassa turvehoito, suola-huonehoito sekä kuivavesihieronta. 

Lue lisää Nordic Spa kylpylän hoidoista ja varaa aikasi.

Kylpylä osa Nowene-elämyskeskusta 

Nowene Nordic on osa Nowenea, pohjoisen hyvinvoinnin elämyskeskusta Heinolassa. Noweneen, Nordic Wellness Expericenceen, kuuluvat myös Valolinna ja huoneistohotelli Valo. Vesi, ilma, luonto ja valo ovat Nowenen keskeinen sisältö ja läsnä kaikkialla Nowenessa. Nowenessa aistit Pohjolan metsien ankaraa ja antoisaa tarinaa, johon liittyy ripaus kymmenien tuhansien vuosien takaista mystisyyttä ja menneisyyden kuisketta.

Ravintola palvelee

Vaalimme Nowene Nordicissa Heinolan kylpyläperinteitä. Kylpylä on suunniteltu miellyttämään aikuista makua. Täällä pääset pakoon arjen kiireitä ja hemmottelet kehoasi. Nowene Nordicissa voit hiljentyä ja rauhoittua, melusaaste jää kauaksi taakse. Nowene Nordicin sisustus huokuu samaa arvokasta ja aikuista lämminhenkisyyttä.

Vieras viihtyy Nowene Nordicissa pitkään. Kylpylässä on tarjolla virvokkeita, ja anniskelussa on myös A-oikeudet. Kylpylävieraita palvelee myös katettu välipalapöytä. Ryhmille suosittelemme Nowene-illallista paikallisista raaka-aineista: tarjolla on muun muassa liha- ja kalamenu luomuviinien kanssa.