Siirry sisältöön

Kylpyläliput

25,00 €
Hinta sisältää 1 henkilön.

KYLPYLÄ JA TAIDENÄYTTELY AVOINNA PE-LA KLO 17-21, LIPUT 25 EUROA

Tervetuloa kylpyläkaupunkina tunnettuun Heinolaan! Nowene, pohjoisen hyvinvoinnin elämyskeskus sijaitsee puistomaisella alueella keskellä vehreää järvi- ja metsämaisemaa. Olemme valmiina ottamaan vastaan niin matkailijat kuin tuttumme kotikyliltä.

Nowenessa pääset kokemaan suomalaisten saunojen hyväilyn. Kylpylässä tunnet suomalaisen saunan lämmön ja arktisen kylmän kosketuksen. Vesi ja turvehoidot ovat kansanperinteen mukaan parantavia lääkkeitä keholle. Vesi, ilma, luonto ja valo ovat Nowenea ja läsnä kaikkialla.

Nowenessa aistit Pohjolan metsien ankaraa ja antoisaa tarinaa, johon liittyy ripaus kymmenien tuhansien vuosien takaista mystisyyttä ja menneisyyden kuisketta. Entisaikojen kalevalainen henki näkyy myös kylpylän eri tilojen nimissä. Pukuhuoneet on nimetty Ainoille ja Kullervoille, kylpylässä on Mielikin Lempilampi, ja sauna- ja hoitokokemuksen jälkeiseen on mukava vilvoitella Väinämöisen Relaxniityllä.

Nowene Spa kylpylä sijaitsee historiallisessa ympäristössä vesistöjen äärellä, kauniissa harjumaisemassa, kylpyläkaupunkina jo kautta vuosikymmenien tunnetussa Heinolassa.