Valikko Sulje

Terveyskylpylä Nowene

Tervetuloa kylpyläkaupunkina tunnettuun Heinolaan! Nowene, pohjoisen hyvinvoinnin elämyskeskus sijaitsee puistomaisella alueella keskellä vehreää järvi- ja metsämaisemaa. Olemme valmiina ottamaan vastaan niin matkailijat kuin tuttumme kotikyliltä.

Koe Nowene-Nordic Spa kylpylä ja monipuoliset hoitomme

Nowenessa voit rentoutua ja voimaantua altailla sekä kokea suomalaisen saunakulttuurin parhaat palat. Hemmottele kehoa ja mieltä hoidoissa, joihin kuuluvat mm. turvehoito, suola-huonehoito sekä kuivavesihieronta. 

Meillä voit hengähtää ja päästä kokemaan hyvinvointia kaikilla aisteillasi.  Nowenessa löydät mielenrauhan monella tavalla. Suosittelemme piipahdusta taianomaiselle metsälammelle  tai modernille kylpylä- ja allasosastollemme. Kellu, keinuttele tai keskity vain hengittämään rauhassa veden ympäröimänä. Ammenna elämyksistä tyyneyttä ja energiaa. Vesi rauhoittaa ja poistaa ylimääräisen stressin.

Testaa ja nauti myös suomalaisita erikoissaunoistamme vaikkapa kokous- tai aktiviteettipäivän päätteeksi. Erikoisuuksiamme ovat infrapuna–, savu–sumu- ja turvehoitosaunat. 

Varaa tästä hetki Nowenessa.
Kylpylä toistaiseksi suljettu pandemian vuoksi.

Järjestämme kylpylässä Hyvinvointipäiviä perjantaisin ja lauantaisin. Hyvinvointipäivät löydät varauskalenterista. Terveyshoidot ja Span saunat allaskäyttöineen ko. päivinä vain 25€/hoito tai SaunaSpa-saunamaailmakierros 25€/henkilö.

044 700 8820
respa@nowene.fi

Rentoudu kylpylän hoidoissa

Rauhoittavaan oleiluun altailla voi yhdistää energiaa antavia ja monipuolisia Spa-hoitoja. Tarjolla on mm. turvesauna ja turvehoitoja, suolahuone sekä huippukylmähoitoja.

 Voit myös viettää rentouttavat hetket saunojen maailmassa.

Terveyskylpylän yhteydessä sijaitsee perinteinen suomalainen savusauna, jonka maine on kiirinyt maailmalle. Saunan henkeä kannattaa käydä tervehtimässä, onhan saunomisen perinne hyvinvointia ja rentoutumista parhaimmillaan. 

Tervetuloa hyvinvointimatkalle Noweneen kylpyläkaupunki Heinolaan, Päijät-Hämeen sydämeen.

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää meille viestin oheiselle lomakkeella, sähköpostitse tai soittaa suoraan alla olevaan numeroon.

041 4541 840
info@carelogi.fi