Valikko Sulje

Palvelut

Terveyskylpylä Nowene

Tervetuloa kylpyläkaupunkina tunnettuun Heinolaan! Nowene, pohjoisen hyvinvoinnin elämyskeskus sijaitsee puistomaisella alueella keskellä vehreää järvi- ja metsämaisemaa. Olemme valmiina ottamaan vastaan niin matkailijat kuin tuttumme kotikyliltä.

Kokous ja koulutustilat

Tarjoamme laadukkaat puitteet onnistuneille kokouksille, saatavilla on myös maukasta kokouspurtavaa ja hyödyllisiä lisäpalveluita. Pienten ryhmien kokoukset järjestyvät kabineteissa ja ryhmätiloissa, isoja yleisöjä palvelee huippumoderni 100 henkilön auditorio.

Mytäjäisten kotileipomo & kahvila

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kiinteistönhuollon palvelut

Linnapalvelut Oy on toiminut Valolinnassa vuodesta 2012. Se tuottaa Valolinnan kaikki kiinteistöhuollon palvelut.

Monipuoliset ulkoilumahdollisuudet

Valolinnan ympäristö tarjoaa ihanteelliset olosuhteet ulkoiluun luonnossa. Valolinnan sijaitsee kauniissa harjumaisemassa omalla puistoalueellaan. Alueella on Terveyslampi ja sen ympärillä kiertävä polku antaa inspiraatiota liikkumiseen. Valolinnan vieressä on Rautjärven kalastusalue ja luontoreitti laavuineen, polulle pääsee suoraan Valolinnasta.

Majoitus Hotelli Valossa

1950-luvun tyyliin sisustettu Hotelli Valo sijaitsee puistomaisessa miljöössä, rantamaisemassa, vain 1,5 kilometriä Heinolan keskustasta keskellä idyllistä metsäsaareketta.

Ota meihin yhteyttä

Voit lähettää meille viestin oheiselle lomakkeella, sähköpostitse tai soittaa suoraan alla olevaan numeroon.

041 4541 840
info@carelogi.fi