Siirry sisältöön

Vuokra-asunnot Vierumäellä

Haluatko asua yhteisöllisesti Vierumäen urheiluopiston tuntumassa? Saat vuokra-asunnot alueella meidän kauttamme – tutustu nyt.

Vuokrauksessa on myös Vierumäen alueella muutamia kiinnostavia vuokra-asuntoja, eco-asunnoista kaksioihin. Asuntojen sijainti on ihanteellinen, Vierumäen urheiluopiston vieressä mutta ei kuitenkaan opiston alueella. Kaikki alueen urheiluaktiviteetit ovat ihan lähellä mutta asut kuitenkin omassa rauhassa, Heinolan kaupunkiin kuuluvan Vierumäen kylän rauhallisilla raiteilla. 

Tarjoamme Vierumäen kylällä sekä yksiötä että kaksiota vuokralle. Nämä asunnot on mahdollista vuokrata myös kalustettuina, ja määräaikaisuudet alkavat yhdestä kuukaudesta. Asuntojen varustelutaso on hyvä ja käytännöllinen. Talossa on myös sauna, joka on vuokralaisten käytössä.

Ekologista asumista Vierumäellä

Erittäin mielenkiintoinen majoitusvaihtoehto on tarjoamamme Eco-huone. Tämä vuokra-asunto sijaitsee hyvällä paikalla Vierumäen kylällä. 15 neliön huoneen lisäksi vuokralaisella on käytössä yhteistiloja, esimerkiksi yhteinen keittiö sekä muita oleskelutiloja. 

Nämä vuokra-asunnot Heinolassa sopivat matkailijaryhmille, esimerkiksi työkomennuksella olevalle työryhmälle, erityisen hyvin. Huoneet vuokrataan varusteltuina, ja varustelutaso on totta kai laadukas. Asukkaiden käytössä on lisäksi yhteiset saunatilat sekä pyykkitupa.

Tilat ovat saneerattu kestävän kehityksen mukaisesti 1950-luvun rakennuksiin. Talo on ollut ennen koulukäytössä ja laitoskäytössä, ja saneeraus uusiokäyttöön on ekoteko. Nyt kyseessä on uusi yhteisöasumisen muoto, jossa voi vuokrata oman kalustetun huoneen ja muut asuintilat ovat yhteistiloja.

Loistava sijainti Heinolan lähellä

Heinolassa ja Vierumäen kylällä on mukava asua, ja vuokra-asuntomme tarjoavat helppoa ja mutkatonta asumista kauniissa ympäristössä. Asuinalue on rauhallinen ja upea luonto lenkkipolkuineen on kaikkialla läsnä. Urheiluopisto ja sen tarjoamat aktiviteetit sijaitsee lähellä, samoin Heinolan kaupungin keskusta ja sen aktiviteetit ja nähtävyydet.