Siirry sisältöön

Nowene Hyvinvointihoidot, katso ja varaa

Tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluja Nowene Nordic -kylpylässä Heinolassa. Hemmottele kehoasi Nowene-hyvinvointihoidoilla.

Tule vierailemaan Nowene Nordic -kylpylässä ja koe pala pohjoista hyvinvointia. Samalla voit tutustua menneiden aikojen suomalaisiin tapoihin vaalia terveyttä ja kehon hyvää vointia. Heinola on perinteinen kylpyläkaupunki, ja meillä onkin ilo tarjota hyvinvointipalveluita täällä perinteikkäässä ympäristössä keskellä kauneinta Päijät-Hämeen luontoa. 

Nowene-terveyshoidot kylpylässä

Kun saavut Nowene Nordic kylpylään ja saunoihin, voit valita useista energiaa lisäävistä ja hyvää oloa tuottavista terveyshoidoistamme. 

Koe nyt ainutlaatuiset turvehoitomme. Turve, tuo suon aarre, parantaa. Turve onkin aito kotimainen terveysaarre. Saunaa ja sekä kylpyjä pidetään ihanteellisina taustatoimina turvehoidoille, sillä lämpö edistää turpeen vaikutusta. Turvesauna rentouttaa, vähentää kipuja, vetreyttää jäseniä ja lisää imunesteiden kiertoa kehossa. Saunan jälkeen olo on kevyt, turvotukset vähenevät ja iho tulee heleämmäksi. Turvehoitoja annetaan myös paikallishoitoina esimerkiksi kasvoihin, käsiin tai jalkoihin. Turve sisältää hoitavia humushappoja, ja turve on erittäin puhdasta.

Suolahuoneesta saat apu hengityssairauksiin. Tämä hoito on erityisen tehokas myös iho-ongelmien hoidossa. Suolan vaikutus imeytyy hengitettävän ilman kautta syvälle keuhkoihin. Näin immuunijärjestelmä vahvistuu ja vastustuskyky lisääntyy. 

Huippukylmähoito, eli pakkasaltistus kylmähoitohuoneessa hoitaa ja virkistää. Tämä hoito periytyy Valolinnan historiasta, sillä hoito on kehitetty alun perin reumaa sairastavien helpotukseksi. Hoitohuoneessa vietetään kerrallaan 1–3 minuuttia uimapuvussa kädet, jalat ja korvat suojattuna. Kylmähoitoa hyödynnetään esimerkiksi kivuissa, ihosairauksissa, turvotuksissa, unihäiriöissä ja stressioireissa.

Kuolleenmeren suolakylpy on saanut innoituksensa Lähi-idästä. Kuollutmeri on niin suolainen, että siinä kelluu kuin itsestään. Tämä on mukavaa, ja lisäksi suolakylpy irrottaa kuona-aineita, helpottaa lihas- ja niveljumeja ja virkistää. 

Vesipatjahieronta helpottaa lihaskipuja ja rentoutua mukavasti – hoidossa maataan vesipatjan päällä.

Rentoudu Nowene Nordicissa

Meillä voit hengähtää ja päästä kokemaan hyvinvointia kaikilla aisteillasi. Nowenessa löydät mielenrauhan monella tavalla. Suosittelemme hyvinvointihoitoja ja myös rauhallista viihtymistä kylpylä- ja allasosastollamme. Kellu, keinuttele tai keskity vain hengittelemään veden ympäröimänä. Vesi rauhoittaa ja poistaa ylimääräistä stressiä.

Tervetuloa hyvinvointimatkalle Noweneen kylpyläkaupunki Heinolaan, Päijät-Hämeen sydämeen.